"Alappen"

"Fjøset"

Da vi overtok småbruket, var låven i dårlig forfatning. Vi brukte utallige timer til opprydning og planlegging, før vi kunne ta i gang med den store renoveringen. 

Låven fremstår i dag som et smykke på gården og brukes til koselige sammenkomster. 

2. etasje låve:

Etasjen inneholder et selskapslokale med dekketøy til 60 personer. I tillegg er det ett topp moderne kjøkken i lokalet. Låven er innredet med gamle ting som vi har arvet eller fått av familie og kjente, i tillegg til at vi har kjøpt flere ting på nettet.

1. etasje låve (omtalt som fjøset):

Etasjen inneholder en koselig stue med gamle ting og spillautomater. I tillegg finnes også ett kontor/salgslokale her. WC og dusj finner man i den opprinnelige stallen.

"Alappen"

Grillplassen

Ettersom låven ble ferdigstilt, så vi potensialet til å lage oss en flott uteplass. Med god hjelp fikk vi realisert grillplassen vår. Vi bruker den mest på sommeren/høsten og nyter utsikten mot elva og fjellene der inne. 

"Frøkentinden"

Gapahuk hvor vi kan sitte i mange timer og kose oss, især hvis været er dårlig. 

 "Hestryggen" 

Badstue som står klar for å varme en sliten og kald kropp.

 "Gamle bybro" (Lykkens portal):

Den gamle broen over bekken måtte skiftes ut. Vi kom derfor på ideen om at "Gamle bybro" måtte være ett fint innslag i Nordnorsk natur, og et morsomt innslag fra Trøndelag. Vi hadde en dyktig snekker som hjalp oss med å få den så realistisk som mulig. Broen ble laget i 4 seksjoner og montert av Monica og Torstein. 

Grillplassen vår

Grillplassen vår

"Frøkentinden"

"Hestryggen"

"Gamle bybro"

Del denne siden